Архива за: Администратор

Наслов: Финансиски Истраги
Локација: хотел Дрим, Струга
Опис: ЗЈОРМ во соработка со Британската амбасада, Финансиската полиција и Академијата за судии и јавни обвинители организира работилница на тема Финансиски истраги на кој ќе бидат поканети јавни обвинители од подрачјето на Вишо јавно обвинителство Битола.
Време на почеток: 10:00
Date: 19-11-2013
Време на завршување: 17:00

Напишано на: 13/11/2013 | Од: | Нема коментари »

Ова видео е наменето за уредувачите на zjorm.org.mk, објаснува како и каде да се најавите, како да напишете нов напис, како да го измените и избришете истиот.

Ова видео е снимено во HD резолуција, слободно можете да го погледнете на целиот екран со избрана 720p опција.

Напишано на: 08/11/2013 | Од: | Нема коментари »