[layerslider id="1"]

Почитувани членови на здружението

До крајот на месец Ноември 2012 година се планира издавање на Обвинителски глас, за таа цел Ве повикувам да земете активно учество и дадете свој допринос со Ваши размислувања преточени во пишани статии.

Истите треба да ги доставите најдоцна до 30 Ноември 2012 година.

Со почит

Здружение на јавните обвинители во
Република Македонија
Претседател,
Марко Зврлевски

Напишано на: 23/11/2012 | Од: | Нема коментари »