[layerslider id="1"]

Почитувани членови на Здружението на јавните обвинители во Република Македонија,

Извршниот одбор на ЗЈОРМ на состанок одржан на 15.02.2016 година врз основа на чл.27 ст.1 т.3 и чл.28 ст.4 донесе Одлука Ев.бр.0202/15-1 за одржување на XVIX Годишно Собрание на Здружението на јавните обвинители во Република Македонија на 26.02.2016 година, во конференциската сала на Јавното обвинителство на Република Македонија, со почеток од 12,30 часот врз основа на делегатски систем, согласно чл.20 ст. 5 и 6 од Статутот на ЗЈОРМ.

Напишано на: 26/02/2016 | Од: | Нема коментари »