Документи

СООПШТЕНИЕ

На 02.11.2021 г. претседателот на Здружението на јавните обвинители, јавниот обвинител д-р. Тодор Витларов оствари работна средба со Амбасадорот на Европската Унија г-дин Дејвид Гир. На средбата присуствуваа и г-ѓа […]

Преземи