Документи

Со подршка на ОБСЕ, Мисијата во Скопје, Оддел за владеење на правото, во координација со Здружението на јавните обвинители во текот на месец ноември 2021 година, се оддржаа обуки на […]

СООПШТЕНИЕ

На 02.11.2021 г. претседателот на Здружението на јавните обвинители, јавниот обвинител д-р. Тодор Витларов оствари работна средба со Амбасадорот на Европската Унија г-дин Дејвид Гир. На средбата присуствуваа и г-ѓа […]

Преземи