Јавни повици

Почитувани членови на Здружението на јавните обвинители во Република Македонија Работна група составена од јавни обвинители, професори и странски експерти изработи Нацрт текст на Закон за јавното обвинителство, кој е […]

Почитувани членови на здружението Мисијата на ОБСЕ во Босна и Херцеговина, во соработка со Факултетот за криминалистика, криминологија и безбедносни студии при Универзитетот во Сараево и во партнерство со Канцеларијата […]

Почитувани членови на Здружението на јавните обвинители во Република Македонија Извршниот одбор на Здружението на јавните обвинители на 21.10.2015 година одржа состанок на кој беше констатирана потребата од ажурирање на […]

Почитувани членови на здружението До крајот на месец Мај се планира издавање на Обвинителски глас, за таа цел Ве повикувам да земете активно учество и дадете свој допринос со ваши […]

Ев бр.27/13 Скопје, 14.03.2013 година Почитувани членови Здружението на Јавните обвинители во Република Македонија во соработка со Мисија на ОБСЕ во Скопје има во план имплементација на проект за подготовка […]

Почитувани членови на здружението Извршниот одбор на здружението на јавните обвинители на 22.11.2012 година оддржа состанок на кој донесе одлука за формирање на работни групи кои треба да изготват текстови […]