Обвинителски Оглас

Почитувани членови на здружението

До крајот на месец Мај се планира издавање на Обвинителски глас, за таа цел Ве повикувам да земете активно учество и дадете свој допринос со ваши размислувања преточени во пишани статии.

Истите да ги доставите најдоцна до 15 Мај 2013 година.

Со почит

Здружение на јавните обвинители во
Република Македонија
Претседател,
Марко Зврлевски